Uvodna stran
Natisni Pomanjšaj Povečaj
 
Novice
E-Nagrada
Program
Prijava na konferenco
Kotizacije
Lokacija in
namestitev
Najboljši študentski projekt
Za avtorje
Galerija
Odbori
Kontakt
Organizacija in
izvedba
Sodelujejo z nami
Pogled nazaj:
DSI 2016
DSI 2015
DSI 2014
DSI 2013
DSI 2012
DSI 2011
DSI 2010
DSI 2009
DSI 2008
DSI 2007
DSI 2006
DSI 2005
DSI 2004
DSI 2003

DNEVI SLOVENSKE INFORMATIKE 2017

Veselimo se gostov
Zakaj obiskati konferenco DSI 2017?

V času vse hitrejših in korenitih sprememb, ko nič več ni tako, kot je bilo, ko smo vsi in vse povezani v digitalno življenje, je konferenca DSI 2017 pravo mesto za iskanje odgovorov in priložnosti. Skupaj lahko za kratek čas ustvarjamo prihodnost priložnosti za optimalno digitalizacijo poslovanja in ustvarjanje inovacij v sodelovanju širše strokovne javnosti iz zasebnega in javnega sektorja ter izobraževalnih in znanstvenih institucij. Pretvorimo izzive velikih in hitrih sprememb v priložnosti!

Spremembe so bile vodilo tudi pri oblikovanju programa letošnje konference, ki smo jo skrajšali na dva dni. K sodelovanju pri pripravi programa in organizaciji DSI 2017 smo pritegnili nove sodelavce s svežimi idejami. Na konferenco bomo povabili strokovne predavatelje, ki so inovativni, drzni in vizionarji na svojih področjih. Povabili bomo vodilne predstavnike podjetij, ki so uspešna na področju digitalizacije svojega poslovanja. Vabimo tudi vse vas, ki želite biti v digitalni preobrazbi uspešni in se zavedate pomena znanja in sodelovanja pri poslovanju. Naša vizija je tradicionalno konferenco slovenske informatike preobraziti v vodilni dogodek informacijske stroke, kjer se kalijo nove ideje in ustvarjajo nove povezave med udeleženci, saj skupaj lahko ustvarimo veliko več kot vsak na svojem vrtičku.

Komu je namenjena konferenca DSI 2017?

Vsem, ki sodelujete pri digitalni preobrazbi poslovanja in ste željni novih znanj ter stikov z ljudmi, ki imajo pred seboj podobne izzive. Na Dnevih slovenske informatike se bodo zbrali informatiki, ponudniki programske in strojne opreme, strokovnjaki in uporabniki informacijskih rešitev, letos že štiriindvajsetič zaporedoma v prijetnem okolju na slovenski obali.

Posebej pa ne zamudite konference tisti, ki ste odgovorni za digitalizacijo poslovanja v vašem podjetju!

Kaj prinaša konferenca DSI 2017?

Rdeča nit letošnje konference Ustvarjamo prihodnost priložnosti predstavlja širši, bolj posloven pogled na informatiko, ki želi udeležencem predstaviti priložnosti, ki jih prinaša digitalna preobrazba poslovanja. Gre za spreminjanje ključnih elementov poslovanja, vključno s strategijo, poslovnim modelom, poslovnimi procesi, organizacijskimi strukturami in organizacijsko kulturo z izkoriščanjem zmožnosti sodobne digitalne tehnologije. Prav tako velja upoštevati digitalno preobrazbo celotne družbe.

Rdeča nit naj poveže gospodarstvo, javni sektor in izobraževalno-znanstvene ustanove pri izmenjavi idej in izkušenj. Posebna pozornost konference bo posvečena tudi študentom in nosilcem idej – zagonskim (»start-up«) podjetjem.

Skupaj bomo poskusili odgovoriti na vprašanje ali Slovenija lahko postane informacijski globalni inkubator?

Prepričani smo, da boste na konferenci strokovno in družabno uživali.

Vabljeni! 

Sponzor CIO/CEO konferenčni del
Sponzorji
Sponzor študentske nagrade
Sponzor opreme
Medijski sponzor
© DSI 2017 Neolab: Razvoj informacijskih rešitev